Ghidul Serviciilor
Ais Companie Medical Farmaceutica
inapoi la firma 5828 vizite
Poza Divizia distributie chimico-farmaceutica
Foto

Divizia distributie chimico-farmaceutica s-a fondat in anul 1991.

Rolul important al acesteia in grupul AIS, s-a dovedit in cei 20 de ani de activitate in care aceasta a urmat un trend crescator al cifrei de afaceri, confirmand increderea partenerilor nostrii, precum si calitatea si profesionalismul de implementare al strategiilor.

Cu un vast portofoliu de produse si medicamente, distributia se face conform claselor si medicamentelor autorizate de MINISTERUL  SANATATII prin AGENTIA NATIONALA A MEDICAMENTULUI, dupa cum urmeaza:

CATEGORII DE PRODUSE MANIPULATE:

CLASE DE MEDICAMENTE:

Statutul diviziei de distributie chimico-farmaceutica ne este asigurat de faptul ca dispunem de autorizatie de distributie valabila pe o perioada nedeterminata, permitandu-ne dezvoltarea permanenta si de lunga durată.

Pentru ca ne dorim sa sustinem toti partenerii nostri, consideram ca aceasta responsabilitate trebuie lasata in mainile unor profesionisti, asigurand cele mai sigure si optime conditii de distributie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.