Ghidul Serviciilor
Ais Companie Medical Farmaceutica
inapoi la firma 5828 vizite
Poza Divizia farmacii
Foto

Divizia farmacii s-a fondat in anul 1991.

Inca de la prima farmacie deschisa am cautat ca dumneavoastra sa “Alegeti sa Traiti Sanatos!“.

Prezenta unui personal calificat si amabil a asigurat intotdeauna un suport capabil sa ofere cele mai sigure tratamente si o informare cat mai exacta.

Farmaciile noastre va pun la dispozitie o gama variata de produse, printre care:

Prin contractele cu CASMB, CASMTC, OPSNAJ, în farmaciile noastre aveţi posibilitatea eliberarii de medicamente gratuite şi compensate.

De asemenea farmaciile noastre au un program de fidelitate prin care puteti deveni membrii in clubul nostru de fidelitate si detinatori de CARD AIS pentru a beneficia de cele ma bune servicii medicale oferite de clinica nostra, reduceri lunare in cadrul farmaciilor noastre si cadouri surpriza.

Misiunea noastra este de a asigura servicii medicale de inalta calitate si profesionalism intr-o atmosfera calda si destinsa,de a perfectiona cunostintele medicale ale pacientilor si a minimiza interventia noastra in ideea de a dezvolta un demers medical bazat pe informare reciproca,confidentialitate si respect.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.