Ghidul Serviciilor
Akheron Serv
inapoi la firma 2243 vizite
Poza Utilaje agricole Regent
Foto

 

 

TUKAN MSG FSG cu 2 şire este o unealtă uşor tractabilă. Piesele active sunt cuţite de grubber cu aripi aşezate pe două rânduri. Cuţitele de grubber se compun din 4 elemente şi sunt montabile în mai multe variante, ceea ce permite o prelucrare ideală a solului. Este înzestrabil cu un sistem de siguranţă non-stop. Lăţime de lucru de la 2,6 m la 6,4 m.

MSG / DSG cu 3 şire. Este o unealtă având cuţitele de grubber aşezate pe 3 şire, utilizabilă atât pentru o lucrare superficială, cât şi adâncă. Poate fi înzestrat cu cuţite tip săgeată, pentru mirişte, cu aripi racordabile, sau cuţite în formă de inimă dublă. Lăţime de lucru 2,6 m până la 5,5 m.

Utilaj multifuncţional:

– pregătirea patului germinate – dezmiriştire – tehnologia fără aratura

Trei părţi active:

1. lănci cu trei tipuri de cuţite schimabile, pentru prelucrare intensivă 2. discuri aşezate în perechi, pentru mărunţire, nivelare 3.tavalug inelar, pentru tasare în adâncime

Lăţime de lucru: 2,55 m--5,50 m

SG / BFG cu 4 şire. Este o unealtă având cuţite de grubber tip inimă dublă, aşezate pe 4 rânduri, corespunzătoare unei lucrări şi mai adânci. Prin numărul mare de cuţite, execută o lucrare foarte intensivă. Pentru siguranţa lucrării în condiţii de solicitare extremă, este posibilă montarea cuţitelor tip Goliath, cu feder plat. Lăţime de lucru 3,0 m până la 5,5 m.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.