Ghidul Serviciilor
A.k.s. Galaxy Bucuresti - Service Si Montaj Aer Conditionat
inapoi la firma 2404 vizite
Poza Servicii Oferite
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

1. Proiectare de instalatii HVAC si HVAC&R.2. Procurarea si livrare de echipamente pentru instalatii de ventilatie si climatizare.3. Montajul instalatiilor si echipamentelor de profil.4. Mentenanta si reparatii pentru instalatii si echipamente de ventilatie si climatizare

Montajul instalatiilor si echipamentelor de profil:

Compania noastra executa lucrari de montaj pentru urmatoarele tipuri de sisteme: rooftop-uri, chillere, splittere, ducttype. Totodata, avem experienta necesara pentru a personaliza solutiile noatre in scopul de a satisface cerintele clientilor nostri.

Avand peste 15 ani de experienta in acest domeniu, am avut posibilitatea de a folosi diferite tehnologii, insa politica companiei noastre este de a fi mereu la curent cu cele mai recente solutii din acest sector de activitate

Mentenanta si reparatii pentru instalatii si echipamente HVAC  si HVAC&R

Compania noastra ofera servicii de  intretinere si reparatii pentru echipamente de aer conditionat precum si pentru sisteme HVAC, in  conformitate cu cerintele si recomandarile producatorilor.

Nivelul serviciilor oferite de firma noastra pot asigura buna functionare a sistemelor de chillere si aer conditionat.

Suntem de parere ca prin efectuarea verificarilor periodice, a verificarilor asociate si a ajustarilor parametrilor,  putem semnala din timp orice uzura mecanica sau pierderi de agent frigorific,  ceea ce Poate reduce considerabil eficienta echipamentelor si pot creste costurile de  exploatare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.