Ghidul Serviciilor
Aktapa Ortopedica-Oradea
inapoi la firma 810 vizite
Poza Despre noi
Foto

Firma  AKTAPA ORTOPEDICA  s-a constituit în luna decembrie a anului 2006, având sediul central în Oradea pe Şoseaua Borşului nr. 19, unde 40 de muncitori calificaţi participa la procesul de productie.

Puţini ştiu, dar Casele de Asigurări de Sănătate  Judeţene compensează un procent semnificativ (90%)din pretul incaltamintei ortopedice si talonetelor de corectie a piciorului.

Pentru aceasta însă este nevoie de prescripţia incaltamintei de catre medicul specialist dupa care pacientul merge cu retetala Casa de asigurari pentru vizare.

 AKTAPA ORTOPEDICA  se află în contract cu casele de Asigurari din judetele:Valcea,Maramuresi,Galati,Dambovita.Hunedoara,Vrancea,Buzau,Satu-Mare,Olt,Brasov,Braila,Prahova,Bihor,Mehedini,

 Neamt,Cluj,Ialomita,Bacau,gorj,Dolj,Salaj,Arad,Sucava,Teleorman,Covasna,caras-Severin,Harghita,ulcea,sibiu,Timis,Botosani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.