Ghidul Serviciilor
Akt Decor Grup - Mobilier Si Decoratiuni Din Fier Forjat, Bucuresti
inapoi la firma 2623 vizite
Poza Despre noi
Foto

Acest magazin online este administrat de firma Akt Decor Grup înfiintata în anul 2004, cu un capital 100% românesc.

Principalele obiective ale firmei sunt proiectarea si realizarea mobilierului si decoratiunilor din fier forjat pentru spatii interioare si gradini.

Ne adresam clientilor care apreciaza calitatea la un pret competitiv, care cauta piese de mobilier ce se pot regasi în ambiente romantice, rustice, clasice sau moderne.

Scopul grupului nostru este ca dumneavoastra sa aveti o experienta frumoasa în colaborarea cu noi, începând cu alegerea mobilei  pe acest site si terminând cu livrarea si instalarea ei în caminul dumneavoastra.

Vrem sa comandati la noi stiind ca com încerca sa va multumim pe deplin. Suntem permanent la dispozitia dumneavoastra prin intermediul site-ului si telefonului .

Suntem buni, avem o lunga experienta în acest domeniu, însa nu suntem perfecti. Magazinul este înca în constructie, stim ca mai lipsesc dimensiuni ale produselor, mostre de material, texturi sau culoare. În cazul în care doriti informatii suplimentare sau sa ne semnalati ceva ce nu vi se pare în regula o puteti face la telefon: 0723 150 590, sau prin email folosind formularul de la pagina de contact.

Credem cu sinceritate ca satisfactia dumneavoastra este un câstig pentru noi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.