Ghidul Serviciilor
Akt Decor Grup - Mobilier Si Decoratiuni Din Fier Forjat, Bucuresti
inapoi la firma 2623 vizite
Poza Paturi fier forjat
Pret: 1.594,96 RON
Foto

Se echipeaza cu saltea 1800 x 2000

Gabarit pat: 1900 x 2100 mm.

Pretul nu include salteaua.

Patul de fier forjat sau lemn si lenjeriile lui reprezinta punctul focal al oricarei amenajari intr-un dormitor. Functionalitatea este data nu doar de cadrul si tabliile patului si de saltelele bine alese, ci ajunge pana la texturile bine alese in functie de anotimp.

Este foarte important sa iti personalizezi dormitorul, astfel incat el sa oglindeasca gandurile si emotiile tale, astfel incat in momentul in care te retragi pentru odihna, simbioza cu spatiul dormitorului, sa fie perfecta.

Paturile din fier forjat Diana, prin designul lor simplu, se potrivesc oricarui tip de amenajare. Sunt foarte robuste, deoarece sunt confectionate din tevi si profile laminate cu pereti grosi care nu cedeaza la sudura, putand fi imbinate cu cordoane de sudura groase, compacte, rezistente. Sunt vopsite cu vopsele pulbere, in camp electrostatic, aceasta fiind una dintre tehnologiile de vopsire moderne, care asigura un strat de vopsea uniform, rezistent la uzura si coroziune, cu un aspect ireprosabil.

Paturile metalice sunt disponibile in culoarea neagra pentru diferite dimensiuni ale saltelei: 900 x 2000; 1400 x 2000; 1600 x 2000; 1800 x 2000 (cotele sunt in milimetrii si reprezinta dimensiunea saltelei, dimensiunile de gabarit sunt mai mari cu aprox 50mm)

 

Alte modele:

Paturi fier forjat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.