Ghidul Serviciilor
Akt Medical Sport - Recuperare Medicala Nutritie Si Biorezonanta Bucuresti
inapoi la firma 121 vizite
Poza AKT Medical Sport
Foto

Nutritie, Osteopatie si Kinetoterapie, specializari diferite dar complementare, reunite din convingere pentru desavârsirea unui akt medical complet.

Acesta a fost motto-ul înfiintarii, la inceputul anului 2018, a Clinicii AKT Medical Sport.

Suntem Teodora, Laurentiu si Gabriel, 3 tineri absolventi ai Universitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport. Am decis sa le oferim astfel pacientilor nostri, peste 30 de ani de pregatire si experiente profesionale cumulate de membrii echipei AKT Medical Sport.

Fiind privilegiati sa ne putem exprima profesional în domeniul dorit, am considerat oportun sa „facem bine”, împartasind astfel principiile de baza ale unui stil de viata sanatos.

Ne dorim sa venim deopotriva atât în întâmpinerea mai multor afectiuni, dar si a celor care nu-si doresc rasfatul statutului de pacient. Un program nutritional personalizat, odihna si exercitiile fizice zilnice pot defini conceptul starii generale „de bine”.

Lipsa educatiei medicale este unul dintre dusmanii nostri cei mai de temut, de aceea ne decidem sa mergem, din pacate, la medic doar atunci când doare si de cele mai multe ori e prea târziu. Este de dorit sa constientizam ca preventia joaca un rol important, decât sa încercam sa reparam împreuna ceea ce timpul si neglijenta au stricat.

Investim continuu în formarea noastra profesionala prin participarea la cursuri si sesiuni stiintifice de specialitate.

Încercam zilnic sa ne desavârsim si ca oameni pentru a ne putea sustine astfel pacientii, atât terapeutic cât si psihologic în vederea unei recuperari complete. Experienta profesionala nedublata de întelegere, empatie, rabdare si perseverenta genereaza un act medical incomplet.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.