Ghidul Serviciilor
Alarm's Gds, Bucuresti - Interfoane, Sisteme Antiefractie
inapoi la firma 1749 vizite
Poza Control acces
Foto

Odata cu avansul tehnologic inregistrat de diversele componente ale unui sistem de control acces acesta a devenit un instrument cu beneficii importante pentru orice tip de organizatie. Sistemele de control acces permit monitorizarea si restrictionarea accesului  in diferite arii protejate permitand controlul atat al persoanelor cat si al ariilor protejate.

Nivelele de control al accesului permit definirea exacta a persoanelor care au acces in spatiile protejate, a intervalului de timp cand se poate face accesul si a spatiilor unde este permis acest acces.

 

 

 

Sistemele de control acces instalate de firma Alarm`s GDS acopera toata gama de cerinte si solutii dedicate asigurarii securitatii fizice, a managementului de personal si bunuri.

 

 

Firma Alarm`s GDS asigura instalarea de solutii de control acces bazate pe  diverse tehnologii si sisteme in care se folosesc: de la cartele magnetice la cartele de proximitate (125KHz), iCLASS (13.56 MHz), contactless smart card, contact smart card, solutii bazate pe biometrie - fingerprint, handgeometry, iris.

 

Tehnologiile care stau la baza sistemelor de control permit astazi nu doar controlul accesului ci si integrarea cu diferite alte sisteme care asigura securitatea sau managementul persoanelor si al diferitelor resurse care pot fi mai usor de identificat si alocat folosind structura si elementele unui sistem de control acces.

Aria de acoperire a solutiilor de control acces instalate de firma Alarm`s GDS este una foarte mare:

Sunt sisteme care se bazeaza pe tehnologii software si hardware distribuite, care folosesc facilitati si optiuni de sistem ce fac din ele o solutie de extrema siguranta si fiabilitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.