Ghidul Serviciilor
Alarm's Gds, Bucuresti - Interfoane, Sisteme Antiefractie
inapoi la firma 1749 vizite
Poza Detectie incendiu
Foto

Fiecare incendiu provoaca daune din cauza aparitiei fumului si a flacarilor inainte de sosirea brigazii de pompieri si de asemenea vor fi provocate alte daune datorita apei folosite la stingere. Unele costuri sunt inevitabile si din acest motiv este necesara gasirea unei solutii optime intre sistemul de detectie a incendiului si bunurile care trebuie protejate.

Datorita faptului ca aparitia incendiilor este un eveniment aleatoriu, avertizarea in caz de incendiu este obligatorie. Din punct de vedere al protectiei vietii, detectia de incendiu trebuie sa poata fi realizata atat automat cat si manual.

Este foarte important sa se stie si ce tip de sistem de detectie si semnalizare incendiu poate maximiza siguranta persoanelor din spatiile protejate si poate reduce la minim pierderile.

Alarm`s GDS ofera o gama completa de optiuni de detectie, bazata pe camera de ionizare, caldura, optice, infrarosu/solar, tehnologie EEX . In completare sunt disponibile si detectiile revolutionare optic-caldura-chimic, cele cu sensibilitate ridicata la fum si detectie lineara de unica tehnologie dezvoltata de furnizorii nostri.

Alarm`s GDS este o companie care se dedica studierii si intelegerii protectiei la foc, plasata in primele pozitii pe piata romaneasca de securitate, ce ofera produse si servicii de tehnologie avansata pentru siguranta la foc. Aceasta este posibila oriunde in Romania si este utilizata pentru toate tipurile de protectie de la case la depozite, centrale electrice sau centre de birouri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.