Ghidul Serviciilor
Alarm's Gds, Bucuresti - Interfoane, Sisteme Antiefractie
inapoi la firma 1749 vizite
Poza Retele voce-date
Foto

O retea de telecomunicatii este o combinatie a numeroase elemente care sunt necesare pentru a sustine servicii vocale, de date sau audio in aplicatii locale sau la distanta.

O retea de telecomunicatii este fundamentul oricarei activitati de telefonie; retelei ii revine rolul de a conecta end user-ul practic oriunde in lume prin intermediul cablurilor de cupru, cablurilor coaxiale si cablurilor de fibra sau prin tehnologia wireless precum microundele sau satelit.

Retelele de voce-date sunt proiectate tinandu-se cont de standardele de calitate impuse de normele CE si de necesitatile beneficiarului. Utilizam echipamente de cea mai inalta calitate, servicii de instalare si montare a retelelor de voce - date in termenele stabilite, certificam si garantam pentru lucrarile efectuate.Va stam la dispozitie cu sfaturi si date indiferent daca este vorba de informatii tehnice, materiale documentare sau proiectare asistata pe calculator.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.