Ghidul Serviciilor
Alarm's Gds, Bucuresti - Interfoane, Sisteme Antiefractie
inapoi la firma 1749 vizite
Poza Sisteme de alarmare la efractie
Foto

Intra in atributiile noastre pastrarea musafirilor nedoriti afara, in timp ce musafirii autentici si angajatii trebuie protejati de un eventual atac. Cand cladirea este evacuata pe timp de noapte, sistemul de detectie la efractie va fi receptiv la o incercare de intrare prin activarea alarmei. Daca este conectat la o statie centrala, politia va fi alertata imediat la incercarea de efractie.

 

O gama de detectori pe baza de bariere cu infrarosu, microunde, vibratii, tehnologie acustica si seismica este disponibila pentru utilizarea unitatilor de comanda si control corespunzatoare cerintelor cladirii dvs.

Echipamentele auxiliare ca sirenele sau semnalele luminoase ajuta de asemenea pentru o mai buna protectie la intrusi. Site-urile mai sensibile isi doresc utilizarea sistemelor de protectie perimetrala pentru a detecta prezenta intrusului chiar inainte de intrarea in cladire.Acest tip de protectie este ideal pentru institutiile comerciale, industriale si militare.

Institutiile financiare, inclusiv bancile, societatile de asigurare si trezoreriile necesita conditii de securitate speciale. De obicei, alaturi de sistemele de detectie efractie sunt folosite si cele de acces control si TVCI.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.