Ghidul Serviciilor
Alas Romania
inapoi la firma 1894 vizite
Poza Despre noi
Foto

Decizii rapide - expertiză regională şi internaţională.

 

  Din anul 2007, Alas Romania si-a schimbat conducerea, si spunem noi, a fost un pas decisiv si intelept. Bogdan Hanganu, familiar cu Alas Romania ca avocat al companiei de-a lungul anilor, a inceput sa puna bazele unei noi echipe Alas Romania. O echipa de oameni tineri, competenti si entuziasti.Ca director general, Bogdan Hanganu  a insistat inca de la inceput  pe stimularea coeziunii echipei, precum si a partii de marketing si promovare a  produselor companiei- putin luate in serios pana la venirea acestuia. In munca lui, este sustinut de o echipa manageriala bine inchegata formata din Liviu Marinescu(Director Vanzari), Frank Klingeis(Coordonator Productie), Elena Barsan(Director Calitate), Gheorghe Dobrescu(Director Tehnic), Dan Radu Muţu(Director Regional).

 

Alas Romania este membra a grupului Asamer Holding. Familia Asamer este proprietarul majoritar al Asamer Holding. Majoritatea conducerii de vârf este reprezentată de membrii familiei, ceea ce facilitează luarea deciziilor în mod rapid şi eficient.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.