Ghidul Serviciilor
Alas Romania
inapoi la firma 1894 vizite
Poza Despre noi
Foto

Principiile companiei

 

Ca si lant de afaceri specializat in agregate, beton, reciclarea si procesarea mineralelor dure si alte derivate, compania Alas Romania construieste parteneriate la fel de solide ca si materialele pe care le ofera, cu un plus de flexibilitate si experienta de nivel international.

 

Lant international de afaceri

 

ALAS ROMANIA SRL este parte a grupului ASAMER AUSTRIA, una dintre cele mai importante companii ce activeaza in domeniul materialelor de constructii in Europa Centrala si de Est.

                Cu o istorie de aprope 50 ani,grupul ASAMER AUSTRIA, a dezvoltat activitati in extractia de agregate si in productia de ciment si beton atat in Europa, cat si in Asia sau Africa, avand peste 6500 de angajati si o cifra de afaceri de peste 800 milioane €.

 Alas Romania a fost si inca este implicata in proiecte majore sumarizate in scurta prezentare Alas Mobile.

                Printre alte proiecte sustinute de companie se numara: Baneasa Airport (airstrip); Auchan Titan (Hypermarket); Residenz Chitila - apartments; Wareland - residential suites; City Gate office building; Plaza Romania - Shopping Mall; Petrom City - office building.

 

Gandim si actionam pozitiv

 

                In Romania grupul detine mai multe statii de betoane si balastiere(harta), un parc auto de 60 masini format din autobetoniere, pompe beton (36-47 ml)  si camioane pentru transport agregate.

Incepand cu 3 ani in urma a fost pus la punct un sistem centralizat de preluare a comenzilor si de supraveghere a livrarilor catre clienti. Toate masinile sunt dotate cu un sistem de monitorizare GPS,pentru a asigura o buna coordonare a livrarilor si promtitudine a serviciilor.

                Unul dintre beneficiile majore ale companiei Alas Romania, consta,de asemenea in folosirea statiilor mobile. Acestea poti fi retrase si refolosite in diferite locatii, reducandu-se considerabil astfel costurile de transport, consumul si asigurandu-se o livrare prompta.

                In prezent, Alas Romania este interesata sa-si dezvolte activitatea si sa se extinda in zone unde aceasta poate fi un bun ofertant de materiale de constructii.

                Suntem dornici sa sustinem cat mai multe proiecte pe piata de constructii, astfel incat sa atingem nivele cat mai inalte de dezvoltare  si totodata sa demonstram ca suntem un partener stabil si de incredere pentru potentialii nostri clienti.

                Alas Romania simplifica activitatea partenerilor sai de afaceri oferind atat produse de calitate si servicii adaptate nevoilor clientului  cat si sustinerea informationala si practica a   specialistilor nostri.Pentru ca deja ne-am extins incepand din Austria , Europa Centrala si de Est, pana in Asia si Africa, avand avantajul posibilitatii unei pozitionari rapide sustinuta de promptitudinea managementului superior asigurat de familia Asamer, tatonam piete noi in intreaga lume, cu scopul clar de a ne dezvolta activitatea si a ne oferi serviciile in medii dezvoltatoare si competitive.

                Alas Romania are implementat si mentine un sistem de management al calitatii ISO 9001.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.