Ghidul Serviciilor
Albec Service - Tratare, Sterilizare Si Filtrare Apa, Bucuresti
inapoi la firma 1184 vizite
Poza Despre firma Albec Service
Foto

Din perspectiva cresterii nivelului calitatii serviciilor oferite catre populatie in domeniul amenajarilor interioare, la data de 15 IUNIE 1992, am hotarat infintarea actualei firme, ALBEC SERVICE SRL. In perioada infiintarii noastre, pe piata nu existau foarte multe firme care sa ofere colaborare si totodata sa acopere o paleta larga de servicii in domeniul amenajarilor interioare si a constructiilor. Daca totusi reuseai sa gasesti firma potrivita care sa ofere in totalitate serviciile solicitate, preturile la care se ajungea in final, nu puteau fi acceptate. Acest fapt ne-a determinat sa incepem colaborarea cu diverse firme de import export, ceea ce ne-a ajutat sa mentinem preturi accesibile, de acest lucru beneficiind mai ales acel segment al populatiei, al carei efort financiar necesita sacrificii.

    Serviciile oferite de firma ALBEC SERVICE in domeniul amenajarilor interioare, se ridica la cel mai inalt nivel de calitate, materialele folosite si-au dovedit fiabilitatea, iar lucrarile executate arata profesionalismul cu care s-a lucrat. Intotdeauna, noi am fost permanent preocupati de satisfacerea cerintelor clientilor.

    De aceea, veti observa pe site-ul nostru ca avem colaborari cu diverse firme in mai multe domenii. De exemplu: pentru tamplarie de PVC, profilele sunt de la firma GEALAN; sticla din care sunt confectionate pachetele termopan este SAINT GOBAIN, produsa in Belgia; pentru aer conditionat, folosim firma DAIKIN; pentru parchet laminat si lambriuri, firma PERFECT FLOOR, iar pentru siguranta dumneavoastra folosim usile antiefractie de la firma MACO.

     In acest domeniu, ALBEC SERVICE SRL are in prezent asigurat un mare segment pe piata, printre clientii sai va puteti numara si dumneavoastra, asigurandu-va de respectul si profesionalismul nostru, totodata si  de executia unor lucrari de inalta calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.