Ghidul Serviciilor
Alciserv Clean Spalatorie Covoare, Curatenie Prahova
inapoi la firma 480 vizite
Poza Descriere firma
Foto

Alciserv Clean Ploiești - Suntem pe piața serviciilor profesionale de curățenie încă din anul 2006. Pentru noi, nu contează dacă ești persoană fizică sau persoană juridică. Vei fi tratat cu același profesionalism și aceeași calitate a serviciilor în ambele cazuri.

Pentru a veni în sprijinul nevoii pieței actuale, pe parcursul celor opt ani de experiență și activitate intensă pe piața serviciilor de curățenie, am diversificat continuu gama de servicii oferite iar, în momentul de față, suntem printre puținele firme din Prahova care dețin o spălătorie de covoare la cele mai înalte standarde, cu ridicare și livrare de la și la domiciliul clientului, atfel încât, dacă alegi să lucrezi cu noi, nu vei mai avea grijile de până acum.

Folosim o gamă performantă de produse profesionale de curățenie, importate dintr-o țară în care curățenia are cote extrem de ridicate: Marea Britanie. Alciserv Clean Ploiești lucrează cu mărci de echipamente consacrate pe acest segment de piață, precum Truvox (Marea Britanie) și Fimap (Italia).

În cazul în care ți-a plăcut cum lucrează unul din echipamentele și/sau una din soluțiile noastre de curățenie, le poți avea, la cerere, astfel încât dacă, pe viitor, vrei să te ocupi chiar tu de curățenia propriei case sau a biroului, o poți

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.