Ghidul Serviciilor
Aldo Security - Sigiliile De Securitate, Solutii Profesionale De Sigilare, Dragomiresti Deal / Ilfov
inapoi la firma 172 vizite
Poza Saci de securitate bancara si curierat
Foto

 Solutiile de securitate bancara, CIT, curierat si securizarea produselor cu valoare mare sau confidentiale implicate în transportul dintr-o locatie în alta, sunt reprezentate în general prin folosirea sacilor de securitate.

 Sacii de securitate sau pungile de securitate sunt produse din material textil foarte rezistent la actiuni mecanice sau PP rafie si sunt  utilizati în domeniul Cash In Transit sau pentru transportul si depozitarea produselor cu valoare ridicata.

 Acesti saci de securitate pot fi personalizati, dupa caz, atât ca dimensiune cât si ca material sau forma. Ei sunt un produs de securitate reutilizabil, sunt lavabili si pot fi personalizati cu cerintele clientului.

La sigilare sacilor de securitate se utilizeaza sigilii de unica folosinta din plastic sau metal, unic personalizate cu cerintele clientului, pentru a se asigura un grad de securizare maxim precum si evidentierea intruziunii la valorile transportate sau depozitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.