Ghidul Serviciilor
Aldo Security - Sigiliile De Securitate, Solutii Profesionale De Sigilare, Dragomiresti Deal / Ilfov
inapoi la firma 172 vizite
Poza Saci securizati transport valori
Foto

Solutii de securitate pentru transport valori, CIT si curierat

 Sacii securizati si sacii de curierat pentru transportul banilor si a obiectelor de valoare sunt elemente de securitate utilizate în zone care necesita un grad ridicat de securitate. Acesta este utilizat în principal în domeniul bancar, numerar si valori în tranzit si livrare de curierat.

 Veti obtine astfel o solutie de sigilare de securitate pentru a oferi o pista de audit de scanari de securitate care controleaza pasii urmati de-a lungul traseului de transport, securizarea casetelor cu bani ATM, sau evidentiaza manipularea frauduloasa prin accesarea protectiei pungilor de securitate, a plicurilor de securitate si a cutiilor de securitate.

 Plicurile de securitate si pungile securizate pot fi utilizate pentru orice documente sau obiecte de valoare pe care doriti sa le pastrati confidentiale sau fara a putea fii accesate pe durata transportului. Ele sunt utilizate în mod obisnuit în transportul curierilor atunci când se trimit documente sau obiecte importante.

Cu toate acestea, ele sunt de obicei folosite cel mai mult atunci când se transporta solutii bancare ca bani, cecuri, ordine de plata, cecuri de calatorie, etc.. Rezistenta plicului de securitate precum si tipul de adeziv folosit la închiderea/sigilarea acestuia sunt importante, deoarece trebuie sa îndeplineasca principala caracteristica a aplicatiei: securitate si anti manipulare cu elementul securizat.

Saci securizati transport valori, plicuri de securitate, pungi securizate pentru activitati bancare, postale si de curierat

Pungile de securitate, plicurile securizate si sacii securizati sunt de unica folosinta si reprezinta o alternativa foarte buna la produsele clasice de ambalare pentru transportul obiectelor cu valoare mare si a numerarului în tranzit.

Pungile si plicurile de securizate, personalizate sau nepersonalizate, sunt disponibile cu recipise de primire cu perforatii tear-off si înseriere individuala unica plus cod de bare având un spatiu special pentru adresa pe care poate fi scris folosind instrumente normale de scriere. Codul de bare alfanumeric si seria numerica se identica cu recipisa. Ele sunt usor de manevrat iar pe benzile autoadezive de securizate apare un mesaj de avertizare frauda în caz de încercare de deschidere neautorizata. De asemenea modelul de pe margini previne taierea si resigilarea marginilor plicului de securitate.

Pungile, plicurile si sacii de securizate sunt fabricate dintr-o pelicula Co-Ex de polipropilena rezistenta la grasime, apa si solventi si sunt 100% reciclabile.

Sigilarea plicurilor de securitate se face printr-o banda adeziva de închidere cu cel mai înalt grad de rezistenta de securitate care reactioneaza la încercarile de frauda de tip termic, chimic, mecanic si având o rezistenta ridicata la înghet sau temperatura ridicata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.