Ghidul Serviciilor
Aldo Security - Sigiliile De Securitate, Solutii Profesionale De Sigilare, Dragomiresti Deal / Ilfov
inapoi la firma 172 vizite
Poza Sigilii de securitate CIT si curierat
Foto

Solutiile de securitate bancara si transport valori sau pentru securizare transport si obiecte curierat sunt formate din elemente de securitate si sigilii de securitate proiectate pentru a fi utilizate în zonele care necesita un grad ridicat de securitate. Acestea sunt utilizate în principal în domeniul bancar, numerar si valori în tranzit precum si livrare de curierat.

Folosind acest tip de sigilii de securitate veti obtine o solutie de sigilare de securitate ce ofera o pista de audit de scanari de sigilare si securitate care controleaza pasii de-a lungul traseului, securizarea casetelor ATM sau evidentierea interferarii asupra protectiei pungilor de securitate, a plicurilor securizate si a cutiilor de securitate.

Acest tip de solutii de sigilare de securitate sunt de tip sigilii de unica folosinta.

Sigilii autoadezive de securitate, etichete si benzi de securitate, pungi si plicuri securizate, sigilii CIT

 Benzile de securitate si etichetele de securitate pot fi utilizate ca benzi de ambalare pe ambalaje primare mici, cum ar fi sticlele si cutiile de carton, sau pe cutii de transport mari, cum ar fi cutiile ondulate. Ele sunt, de asemenea, utilizate pe produse unitare sau pe marfuri paletizate.

 Rezistenta si lipirea adezivului sunt foarte importante aici. Deci, etichetele de securitate sunt de obicei utilizate numai pentru caracteristicile lor de securitate: rezistenta suportului este mai putin importanta, dar caracteristicile de lipire sunt critice. O eticheta sigiliu va afisa mesajul VOID când este dezlipita fara posibilitatea de a fi reatasata fara a se observa intruziunea neautorizata la obiectul sigilat.

 Exista doua tipuri majore de etichete autocolante sigiliu: de tip HIGH RESIDUE, unde pe suportul de lipire va ramâne un strat din materialul etichetei sigiliu cât si mesajul VOID pe eticheta, si de tip LOW RESIDUE, unde se va afisa doar mesajul VOID pe eticheta securizata fara a ramâne material suplimentar pe suportul de lipire.

Benzile de securitate, autocolantele de securitate si etichetele de securizate fac parte dintr-un sistem de securitate mai larg: doar un singur nivel de securitate nu poate oferi protectie completa expedierilor de colete sau transportului de valori.

Benzile adezive de securitate, autocolantele de securitate si etichetele securizate sunt uneori utilizate împreuna cu plicurile securizate.

Benzile speciale de securitate si etichetele de securitate au adezivi de înalta rezistenta la legaturi în combinatie cu suport care sunt conceputi sa se rupa sau sa se delamineze în conditii desemnate pentru a indica încercarile premature de deschidere si acces la obiectul protejat de securitate. Cu toate acestea, un pachet deteriorat sau partial deschis poate fi o invitatie la furt sau manipulare frauduloasa.

Imprimarea personalizata cu cerintele clientului, hologramele si imprimarea de securitate ajuta adesea la descurajarea accesului la obiectele protejate si indicarea oricarei actiuni de interferenta cu aceste obiecte. În acest mod toate sigiliile de securitate, fie ele etichete de securitate, plicuri de securitate sau pungi de securitate, devin sigilii unic identificabile cu serie si logo sau text personalizate de catre client.

În ceea ce priveste solutiile de sigilare de securitate bancara si a operatiunilor de transport valori de tip Cash In Transit, se utilizeaza adesea sigilii de securitate din plastic cu un grad ridicat de securizate, cu un sistem de blocare metalica ranforsata a mecanismului de securitate. Deci, în conformitate cu cererea de sigilare de securitate solicitata, aceste sigilii pot fi din categoria sigilii din plastic cu lungime variabila sau sigilii din plastic cu închidere fixa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.