Ghidul Serviciilor
Aldo Security - Sigiliile De Securitate, Solutii Profesionale De Sigilare, Dragomiresti Deal / Ilfov
inapoi la firma 172 vizite
Poza Sigilii Multifunctionale
Foto

Ce sunt sigiliile de securitate pentru aparate de masura si control?

 Sigiliile de securitate pentru aparate de masurare si control, adesea numite sigilii contoare, sunt elemente de securitate utilizate în principal în securizarea echipamentelor si dispozitivelor de control din domenii de activitate precum electric, gaze naturale si lichefiate, distributie apa si canalizare, extractie si distributie petrol si gaze, transportul combustibilului si, în general, ambalarea si transportul marfurilor.

 Sigiliile de securitate pentru contoare sunt utilizate pentru a verifica daca au avut loc actiuni de manipulare asupra contoarelor de energie electrica, contoarelor de gaz, apometrelor si asupra instalatii sanitare sau pompe de combustibil din benzinarii.

 Sigiliile de securitate pentru echipamente si dispozitive de control sunt sigilii de securitate de unica folosinta care nu pot fi modificate, care restrictioneaza accesul la obiectele protejate, în scopuri de control de securitate, pentru cei care nu au permisiunea de a interveni asupra obiectelor securizate.

Acestea sunt utilizabile în principal pentru securizarea dispozitivelor de control si masurare a utilitatilor - sigilii apometre, sigilii electrica, sigilii contor gaze -, dispozitive ceas de taxi si dulapuri de control pentru a evidentia interventia asupra acestora în scop de frauda.

TAHO SEAL - sigiliu tahograf camioane

Sigilii tahograf sunt sigilii de securitate multifunctionale folosite în securizarea accesului la tahograful camioanelor. Caracteristicile de tip sigiliu cu protectie ridicata si sigiliu ajustabil ale sigiliilor pentru aparate de masura si control le fac sa fie alegerea primara pentru sigilarea de securitate a tahografelor camioanelor. ALDO Security are certificare europeana de vânzare a sigiliilor pentru tahograf camioane.

TAHO SEAL, sigiliu tahograf camion, este un sigiliu cu rotor pentru sigilarea de securitate a legaturii dintre senzorul de miscare si transmisie pentru a asigura respectarea reglementarii timpului de lucru al vehiculelor comerciale si al conducatorilor acestora. Sigiliile tahograf camion TAHO SEAL împiedica manipularea ilegala a senzorului pentru a preveni înregistrarea frauduloasa a functionarii vehiculului comercial în conformitate cu Regulamentul UE SR EN 16882 pentru vehiculele din categoriile M1, N1, M2, N2, M3 si N3.

Sigiliul tahograf camion va fi imprimat cu laser cu numar de serie personalizat unic si coduri de bare ale matricei de date QR code. Culoarea corpului sigiliului de securitate este alb opac, iar rotorul sigiliului este albastru sau rosu. Cablul atasat are un diametru de 0,9 mm fiind din otel plastifiat. Lungimea cablului este de 40 cm. Ele sunt de ambalare într-o cutie cu 100 de bucati. Pretul pentru sigiliul tahograf TAHO SEAL este de 60 € / 100 de bucati.

Sigiliile de securitate contoare - sigilii electrica, sigilii contoare gaz, sigilii apometre, sigilii tahograf camioane

Corpul sigiliilor de securitate pentru contoare este transparent acest lucru însemnând ca mecanismul de blocare este vizibil si poate oferi indicatii clare de manipulare. Materialul folosit de obicei în constructia acestora este policarbonatul.

Actul de securitate se realizeaza prin rasucirea unui fir metalic, care asigura obiectul protejat, pe un rotor interior neaccesibil, care nu poate fi desfacut sau realiza retragerea firului metalic fara a deteriora sigiliul de securitate. Din acest motiv sigiliile de securitate contor sunt, de asemenea, numite sigilii de rasucire, sigilii twist sau sigilii de plastic cu rotor.

Un alt tip de sigiliu de securitate folosit la sigilarea contoarelor de utilitati este sigiliul din plumb sau pastila de plastic, cu mentiunea ca acestea ofera un grad redus de personalizare si securitate fiind usor de contrafacut.

Sigiliul de securitate pentru echipamentele si dispozitivele de control poate rezista la expunerea îndelungata la lumina soarelui, la fenomene meteo extreme precum si la o gama larga de temperaturi. Unele dintre sigiliile de securitate pentru contoare contin componente care stralucesc sub lumina ultravioleta, permitând sigiliului sa fie usor de localizat în întuneric.

Concepute pentru o singura utilizare, adica sunt sigilii de unica folosinta, acestea sunt distruse atunci când sunt eliminate, în acest sens veti fi informat cu privire la manipularea de securitatea a obiectului controlat în scop de frauda urmând sa verificati echipamentul pentru a stabili natura accesului, întâmplator sau cu scop de manipulare a citirilor apometrelor, contoarelor electrice sau de gaz.

Având posibilitatea de personalizare prin imprimare cu tehnologie laser a unui numar de serie unic, logo-ul companiei si coduri de bare se ofera astfel o solutie de securitate complexa si personalizata.

Astfel acest tip de sigilii plastic cu rotor pot fi utilizate si pentru aplicatii de uz general de verificare a accesului de securitate la un obiect protejat acestea asigurând un grad foarte ridicat de protectie de securitate fiind practic imposibil de accesat.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.