Ghidul Serviciilor
Alesys
inapoi la firma 2195 vizite
Poza Banda antiderapanta
Foto

Benzile antiderapante tesa, valabila in patru variante, asigura un sprijin ferm pentru picioare. Acestea sunt modul ideal de protectie si prevenire impotriva alunecarii pe suprafete cum sunt scarile exterioare si interioare, rampele, pardoselile de bucatarie si de baie, in rulote si trailere precum si in cadrul altor activitati si zone recreationale.

Anti Slip negru este protectia ideala pentrua preveni de la alunecari de teren si, prin urmare, ajuta la evitarea accidentelor in locuri de munca aferente. Foarte buna aderenta a produsului este potrivita pentru suprafete dificile, cum ar fi fabricile de etaje, zone industriale etc.  Adezivul puternic si durabil asigura un un nivel ridicat de anti-alunecare de pana la 1 – 2 ani in zonele normale de utilizare.

Anti Slip galbena si neagra reprezinta protectia ideala pentru prevenirea patinarii si ca atare ajuta la evitarea accidentelor de munca. Aderenta foarte buna a produsului este potrivita suprafetelor precum podelele fabricilor, zonele industriale etc. Suprafata adeziva robusta si rezistenta asigura un efect maxim anti alunecare timp de 1-2 ani in conditii de utilizare normala. Bezile Anti Slip se pot rupe cu mana si nu se contracteaza dupa aplicare.

Anti Slip transparenta reprezinta protectia ideala pentru prevenirea patinarii si ca atare ajuta la evitarea accidentelor de munca. Aderenta foarte buna a produsului este potrivita suprafetelor precum podelele fabricilor, zonele industriale etc. Suprafata adeziva robusta si rezistenta asigura un efect maxim anti alunecare timp de 1-2 ani in conditii de utilizare normala. Bezile Anti Slip se pot rupe cu mana si nu se contracteaza dupa aplicare.

Anti Slip fosforescent este adezivul ideal pentru a proteja impotriva alunecarilor de teren. Aderenta foarte buna a produsului este potrivita pentru suprafetele dificile. Mai mult, fiind o banda fosforescenta creeaza conditii de siguranta in umbra, sau chiar intuneric.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.