Ghidul Serviciilor
Alesys
inapoi la firma 2195 vizite
Poza Garnituri etanseizare
Foto

Uita de frigul, fumul, praful sau zgomotul care patrundea in incapere pentru ca usile si ferestrele nu erau etanse, pentru ca acum ai solutia perfecta – garniturile de etanseizare tesa® si benzile pentru usi tesa®.

Garniturile de etanseizare tesa® si benzile pentru usi tesa® se aplica usor, ele fiind create pentru aplicatii specifice.

Garniturile de etanseizare tesa® sunt potrivite pentru umplerea spatiilor avand dimensiuni intre 2 si 5 mm, garniturile de etanseizare tesamoll® pentru spatii de 1 pana la 3.5 mm. Amandoua au o durata de viata de pana la 8 ani.

Pentru spatii neregulate care variaza de la 1 la 3.5 mm, tesa® este alegerea perfecta. O mare flexibilitate este oferita prin folosirea spumei tesa® , care poate acoperi spatii de la 1 pana la 5 mm.

Garniturile de etanseizare tesa® sunt rezistente la UV, la imbatranire, confera o protectie remarcabila la colturile usilor. Se pot folosi si in cazul suprafetelor regulate, neregulate, textile

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.