Ghidul Serviciilor
Alexandru Iulian Marin Pfa
inapoi la firma 3099 vizite
Poza 1. Millenium Insurance Broker
Foto

Millenium Insurance Broker ( M.I.B. ) este autorizata conform Legii 32/2000, in baza avizului nr. 96/18.12.2001 emis de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor. Societate cu capital integral privat, Millenium Insurance Broker a renascut in toamna anului 2004 prin fuziunea intre doua binecunoscute societati de brokeraj in asigurari: BENEFICA ASIGURARI ( infiintata in 1997 ) si MILLENNIUM INSURANCE ( infiintata in 1999 ), de altfel prima fuziune in piata asigurarilor din Romania.

Calitatea serviciilor de consultanta, de management al riscului, de asistenta si intermediare oferite sunt demonstrate atat de certificarea ISO 9001 pe care o are societatea noastra, cat si de cresterea constanta a nivelului de prime intermediate si a portofoliului de clienti.

Millenium Insurance Broker este primul broker de asigurare din Romania care a decis sa-si dezvolte reteaua teritoriala in sistem franciza, respectand in acest sens legislatia romana si europeana in vigoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.