Ghidul Serviciilor
Alexandru Iulian Marin Pfa
inapoi la firma 3099 vizite
Poza 6. Asigurari de viata
Foto

Ce trebuie sa stii inainte sa semnezi 

Multi romani s-au plans ca banii pe care i-au investit prin contributii lunare, intr-o polita de asigurare pe viata, s-au imputinat in loc sa se inmulteasca sau ca au ajuns sa plateasca de doua ori mai mult decat s-au inteles initial cu asiguratorii.

Ce trebuie sa faceti ca sa evitati astfel de situatii? Informati-va cat mai bine inainte sa semnati contractul.Intrebati asiguratorul daca banii investiti risca sa aduca si pierderi. Puteti sa optati pentru investitii sigure, cu castig mic sau pentru investitii riscante cu castiguri mai mari.In cazul in care nu sunteti dispus sa riscati, alegeti investitii sigure precum titlurile de stat

.Asigurati-va ca venitul acopera macar inflatia.Interesati-va care este comisionul pe care il percepe asiguratorul in cazul in doriti sa va retrageti banii inainte de termenul prevazut de contract.Fiti prevezator! Solicitati situatia contului la fiecare jumatate de an.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.