Ghidul Serviciilor
Alex Company
inapoi la firma 2737 vizite
Poza Sticla sablata
Foto

Geamurile sablate ofera un un efect deosebit prin combinarea suprafetelor semimate cu suprafetele transparente. Ele ofera intimitate filtrand lumina discret iar prin diversitatea de modelele, un aspect placut si rafinat.

Solutia ideala pentru un interior modern cu multa lumina naturala, este folosirea sticlei sablate, decorative, care creeaza senzatia de spatiu aerisit.Sticla sablata are o multitudine de aplicatii mai ales in domeniul constructiilor . Vizual, lucrarile pe sticla sablata pot fi comparate cu niste tablouri care incanta ochiul,multitudinea modelelor pe care le punem la dispozitie putand fi un atu in acest sens. Varianta de sticla sablata si colorata pe care o oferim clientilor nostri la o calitate deosebita, face ca suportul folosit pentru aceste sticle, fie ele geamuri, usi, pereti despartitori, etc., sa devina adevarate opere de arta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.