Ghidul Serviciilor
Alexia Design Studio - Seminee, Saune, Piscine Si Spa, Bistrita Nasaud
inapoi la firma 3038 vizite
Poza Saune
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Originile saunei finlandeze sunt cu mai mult de doua mii de ani in urma. Sauna este pentru unii un mod de viata. Sauna inseamna simturi , mirosuri si arome , caldura binefacatoare si umezeala.Sauna inseamna liniste interioara.

Sauna este realizata in mod traditional din lemn. Poate fi incalzita electric, cu raze in infrarosu sau combustibil lichid. Este destinata relaxarii muschilor si are ca efect eliminarea in profunzime a toxinelor din organism. Pentru a fi eficace, o sedinta de sauna se recomanda a fi urmata de un dus rece. Sauna uscata (traditionala) este un tip de sauna unde nu se produc vapori, umiditatea aerului fiind extrem de scazuta, ceea ce duce la cresterea temperaturii pana la 90° C. Sauna umeda trebuie sa aiba o temperatura intre 30 - 45° C si o umiditate de 75 - 80 %, conditii care sunt indeplinite prin stingerea cu apa a pietrelor vulcanice ale sobei din cabina. Sauna cu vapori are incorporat un rezervor cu apa in interiorul sobei, care prin incalzire transforma apa in aburi, producand cresterea umiditatii aerului pana la 40 -60 %. Sauna cu ierburi este o varianta a saunei cu vapori, in care se adauga esente de ierburi uscate frumos mirositoare. Integrata discret in interiorul locuintei sau intr-un spatiu special amenajat, in exterior, sauna trebuie folosita continuu pentru a avea efectele scontate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.