Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Alexis-Bucuresti
inapoi la firma 7966 vizite
Poza Medicina de familie
Foto

Sunteti în cautarea unui medic de familie?

Avem o mare disponibilitate pentru a va ajuta si consilia in mentinerea sanatatii.

Odată înscris pe lista medicului de familie, la Centru Medical Alexis, poți să-ți faci oricând analizele, consultațiile și testele de screening periodic. Ne place să prevenim și te ajutăm să învingi stresul, să ai o alimentație sănătoasă și echilibrată!

Rapiditatea este cuvântul de ordine la Centrul Medical Alexis. Nu trebuie sa te deplasezi pana la noi ca sa iti faci o programare. Comunicăm eficient prin e-mail și telefon.Astfel, rezultatele analizelor le primesti confidential, prin e-mail.

În plus, pacientul aflat pe lista medicului de familie, la Centrul Medical Alexis, în calitate de asigurat legal, are dreptul la consultații, bilete de trimitere, emiterea rețetelor, unele analize medicale și investigații (ambele, în funcție de plafonul furnizorilor).

Trebuie sa va faceti programare pentru consultatii dar asta nu trebuie sa fie un stress pentru Dvs : sunati si sigur gasim cea mai buna varianta de programare !

Nu uitati: intotdeauna ceva in plus: un sfat, consilere pe probleme legate de reteaua farmaceutica, de relatia cu CASMB !

Daca nu sunteti înca înscrisi la un medic de familie sau va doriti schimbarea celui actual, va putem oferi:

BONUSUL  DE BUN VENIT – in momentul validarii de catre CASMB  primiti GRATUIT O ELECTROCARDIOGRAMA

BONUSUL LA 1 AN:  pacientii inscrisi la medicul de familie beneficiaza de 20 % discount la analizele nedecontate de CASMB

BONUS LA 3 ANI: un voucher de 50 lei pentru diverse servicii medicale nedecontate de CASMB

 

Alte servicii oferite:

PACHETUL DE SERVICII MEDICALE DE BAZA – acordat persoanelor asigurate – cuprinde:

Controlul medical se poate efectua la solicitarea asiguratului sau la solicitarea medicului de familie in luna in care este nascut.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.