Ghidul Serviciilor
Alex Trans
inapoi la firma 222 vizite
Poza Transport agabaritic
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Transporturile agabaritice se efectueaza pentru obiecte care depasesc greutatea si/sau dimensiunile (lungime, latime, inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier de marfuri. Serviciile logistice pentru transporturile agabaritice includ studii de traseu, obtinerea autorzatiilor speciale de transport, asistenta tehnica de specialitate la incarcarea/descararea marfii pe trailer si escorte transporturi agabaritice autorizate.

 Compania noastra furnizeaza servicii complete de transport agabaritic, astfel incat marfa sau utilajele de constructie sau agricole ale dumneavoastra sa ajunga in conditii de maxima siguranta la destinatie. Tratam fiecare transport cu seriozitate si profesionalism, oferind cele mai bune solutii logistice. Alegem cele mai bune rute pentru ca transportul sa se finalizeze in timp util.Transporturile speciale necesita deopotriva o coordonare atenta si o logistica exceptionala si se realizeaza cu echipamente specifice, ce satisfac cele mai exigente cerinte si raspund celor mai complexe posibilitati de transport.

Oferim servicii de transport agabaritic pe teritoriul Romaniei si in trafic international. In cadrul ofertei noastre de transporturi agabaritice se regasesc:

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.