Ghidul Serviciilor
Alfa Alim
inapoi la firma 410 vizite
Poza Despre noi
Foto

Alfa Grecia si-a inceput activitatea in 1965, devenind astazi una dintre cele mai extinse firme de produse de patiserie.

     De-a lungul timpului, pentru a tine pasul cu cerintele pietei, alfa a schimbat multe, atat in ceea ce priveste utilajele cat si tehnologia.

     Cu toate acestea pentru alfa ceva a ramas neschimbat, si aceasta este pasiunea noastra de a va oferi produse de cea mai buna calitate impreuna cu aromele traditionale autentice.

     Astazi, cotata printre companiile cu cel mai dinamic ritm de crestere, alfa isi croieste drum in topul preferintelor dumneavoastra sub aceleasi principii: continuarea cu succes a parcursului sau ascendent in dezvoltarea si crearea de noi produse de patiserie.

     Alfa aplica regulile cele mai stricte in ceea ce priveste asigurarea calitatii si securitatii alimentare, posedand certificatul HACCP precum si ISO 9001 inca din 1999.

 

 Lucram si in sistem FRANCIZA ALFA, dar in acelasi timp livram produsele de patiserie ALFA catre toti potentialii consumatori de produse de patiserie (covrigarii, patiserii, gogoserii, supermarket-uri, restaurante, fast-food-uri, etc.)

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.