Ghidul Serviciilor
Alfa Con - Constructii Civile Si Lucrari De Amenajari Interioare, Curtea De Arges
inapoi la firma 1251 vizite
Poza Confectii in sistem lohn
Foto

Inceputa inca in anul 1992, activitatea firmei Alfa Con in domeniul confectiilor a avut o evolutie ascendenta, materializata prin colaborari cu beneficiari din tara si din strainatate, retehnologizare si modernizarea spatiilor de productie.

In prezent productia noastra este axata pe confectii in sistem lohn pentru femei si barbati dar producem si modele originale, avand un departament de creatie propriu. Capacitatea de productie a firmei a crescut an de an pana la cifra actuala de circa 120 000 de produse anual.

Gama de produse realizate de firma noastra include:

Produsele realizate in sistem lohn sunt fabricate pe baza unor modele originale furnizate de beneficiari. De asemenea, tot beneficiarul asigura si aprovizionarea cu materiale si accesorii de calitate deosebita. La finalul fiecarei faze de productie este asigurat controlul de calitate de catre delegatii firmelor beneficiare, care verifica respectarea normelor initiale, atingerea parametrilor calitativi, precum si ambalarea si etichetarea corecta.

 Atuurile noastra in productia de confectii sunt:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.