Ghidul Serviciilor
Alicat Consulting - Consultanta Sanatate Si Securitate In Munca Bucuresti
inapoi la firma 1181 vizite
Poza Despre noi
Foto

Alicat Consulting a fost înfiintata în 2003, oferind servicii de selectie si recrutare de personal, sisteme de evaluare de performante, consultanta în domeniul sanatatii si securitatii în munca, situatii de urgenta, mediu si logistica.

Conceptul Alicat Consulting porneste de la necesitatea echilibrului si securitatii schimbului de valori ce are loc între oameni, organizatii comerciale si institutiile statului. O data cu constientizarea valorilor schimbate între parti, se urmareste eficientizarea activitatii din organizatii si totodata eliminarea potentialelor conflicte ce pot aparea. O echipa profesionala cu experienti în practica multinationala va sta la dispozitie ca interfata între institutiile statului si reprezentantii companiei dumneavoastra.

Alicat Cosulting îsi propune sa elimine sau sa reduca la maximum pierderile din sistem datorate factorului uman sau deficientelor procedurale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.