Ghidul Serviciilor
Alice Iliescu, Cabinet De Psihologie Si Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 172 vizite
Poza Dezvoltare personala
Foto

Implica transformare! Uneori este vorba despre transformarea altor persoane sau despre schimbarea mediului exterior pentru a ne imbunatati sentimentele sau conditiile in care traim. De cele mai multe ori insa este vorba in primul rand despre transformari la nivelul propriului comportament, al sentimentelor, abilitatilor, gandurilor sau proceselor inconstiente proprii. Dezvoltarea personala este un proces complex de evolutie si crestere personala care se bazeaza pe autocunoastere, pe dezvoltarea unui sistem clar la nivel identitar, descoperirea limitelor si blocajelor, consolidarea increderii si a stimei de sine, rezolvarea sau restructurerea conflictelor intrapsihice, precum si pentru diminuarea sau eliminarea unor simptome. Prin procesul de dezvoltare personala se obtin beneficii majore pentru atingerea unor zone de echilibru si de optimizare in care devenim congruenti cu noi insine

Domeniul dezvoltarii personale este cel care va ofera modalitati de realizare a scopului vostru de a va dezvolta. El va aduce la indemana instrumente utile si experienta celor care le-au creat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.