Ghidul Serviciilor
Alice Iliescu, Cabinet De Psihologie Si Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 172 vizite
Poza Psihoterapie individuala
Foto

Consilierea Individuala 

Poate fi utila celor care intimpina dificultati in urmatoarele situatii: pierdere, stres, abuz, anxietate, timiditate, stima de sine, atacuri de panica, depresie, fobii, adictii sau dependente, abuzul de substanse, managementul situatiilor de stres sau de criza, despartire sau divort, probleme sexuale, schimbari, lucru cu persoane dificile etc.

 

 

 

 

Psihoterapie Individuala

Se adreseaza tuturor persoanelor (indiferent de varsta) care au nevoie de sustinere  sau doresc sa faca schimbari importante in viata lor.

Clientii sunt incurajati sa isi depaseasca sentimentele de nesiguranta, sa isi dezvolte sentimente mai profunde de conectare,  sa isi redirectioneze dorinta de semnificatie in domenii mai benefice din punct de vedere social. Prin dialog socratic persoana este indrumata spre corectarea presupunerilor gresite, atitudinilor si comportamentelor legate de sine,de lume/ ceilalti. Cresterea increderii, mandriei si gratificarii conduc la o mai mare dorinta si capacitate de cooperare.

Incurajarea constanta stimuleaza clientii sa incerce ceaa ce initial li se parea imposibil.

Scopul psihoterapiei adleriene este inlocuirea auto- protectiei, auto- imbunatatirii si auto- indulgentei exagerate cu contributii sociale curajoase.

Psihoterapia adleriana clasica, ca forma de psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si familiala si psihoterapie scurta are principii asemanatoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.