Ghidul Serviciilor
Alice Iliescu, Cabinet De Psihologie Si Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 172 vizite
Poza Psihoterapie si Consiliere
Foto

Se se adreseaza atat celor care doresc sa-si intemeieze o familie, cat si cuplurilor sau familiilor care se confrunta cu dificultati generate de separare, divort, infidelitate, conflicte intre generatii,  producerea unui accident, decesul unui copil, etc. Acest tip de psihoterapie rezolva astfel de probleme si conflicte si ofera sansa ambilor parteneri sa discute cu un profesionist despre trairile lor…

 

Psihoterapie de Cuplu

 

Adesea cuplurile se confrunta cu dificultati de relationare. Unele motive pot fi legate de necunoasterea modului de a dezvolta relatia, asteptari nerealiste, lipsa respectului si a atitudinii pozitive. Iubirea si intimitatea sint sarcini pentru amindoi. Presupun egalitate, cooperare, respect si grija fata de celalalt. Este vorba de doua persoane fiecare cu o perceptie diferita despre sine, ceilalti, viata si cu o logica privata unica.

 

 

 

Consilierea Familiei

 

  Sunt implicati copiii, parintii si alti membri ai familiei, pentru ca atunci cind un membru al familiei are o problema, intreaga familie este afectata. Cind intreaga familie lucreaza pentru rezolvarea unei probleme isi insuseste o modalitate de a gasi solutii si de a rezolva probleme si in alte situatii conflictuale. De fapt, scopul oricarui tip de terapie vizeaza insusirea de catre client a unui mod de a gasi solutii eficiente in diverse situatii de viata. Consilierea poate raspunde parintelui la intrebari legate de ce anume are nevoie copilul si cum ii poate oferi. Altfel spus de intelegerea comportamentului copilului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.