Ghidul Serviciilor
Agentia De Turism Alida Holiday
inapoi la firma 1278 vizite
Poza Oferte speciale
Foto
ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Tiberias
Intilnire la aeroportul Otopeni cu reprezentantul agentiei Alida Holiday, cu doua ore inainte de plecare. La ora 10:20 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul Tel Aviv la ora 12:55 Transfer la hotel si cazare. Plimbare pietonala/ Tur de oras.

ZIUA II: Tiberias- Cana Galilee - Nazareth - Muntele Tabor - Haifa
Mic dejun. Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Împaratului Tiberiu. Plecare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savirsite de Iisus la nunta lui Simon - transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Maria si Catedrala Bunei Vestiri, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea ca va naste pe Mesia, Biserica Izvorul Maicii Domnului. Continuare spre Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca. Muntele Carmel - Haifa unde se viziteaza Biserica Steaua de Mare si se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Cina si cazare.

ZIUA III: Muntele Fericirilor - Tabgha - Capernaum - Jordan - Galileea
Mic dejun. Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predica a “Fericirilor” si unde s-a aratat inviat, instituind Taina Sfintului Botez. Tabgha - saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci piini; Biserica Sf. Petru - Pescuirea Minunata, reprimirea Sfintului Petru in treapta apostoliei dupa lepadarea de pe Muntele Sion; Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Vizitarea Bisericii Franciscane si Bisericii Ortodoxe. Plimbare cu vaporasul pe Marea Galilee, pe urmele Sf. Apostol Petru. Optional: se va servii pranzul, gustand din “ Pestele Sf. Petru”. Plecare spre Riul Sf. Iordan - in care a fost botezat Domnul Iisus Hristos. Cina si cazare.

ZIUA IV: Ierihon- Hozeva - Biserica Sf. Gherasim - Marea Moarta - Bethlehem
Mic dejun. Plecare spre Ierihon unde se viziteaza: Asezamintul Romanesc, cea mai veche cetate din lume; Muntele Ispitirii “Carantania”; Biserica Dudul lui Zaheu; Manastirea Sfintului Gherasim de la Iordan; Manastirea Hozeva si Moastele Sfintului Ioan Iacob Romanul. Oprire la Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Cina si cazare.

ZIUA V: Manastirea Sf. Sava - Hozeva
Mic dejun. Oprire la Biserica Nasterii Domnului, Biserica Pastorilor, Grota pruncilor, Biserica Sf. Sava si Manastirea Sf. Teodosie. Cina si cazare.

ZIUA VI: Jerusalem
Mic dejun. Biserica Sf. Ioan Botezatorul, Biserica Înaltarii Domnului la cer - Eleon; Biserica Tatal Nostru, unde Iisus i-a invatat pe ucenici cum sa se roage, Muntele Maslinilor, Biserica Maria Magdalena, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins; Biserica Sfintului Mormint al Maicii Domnului; Valea Chedronului; Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur, Relicva din Templul cel Sfint; Drumul Crucii cu cele 14 opriri; Biserica Sfintei Învieri cu Golgota; Piatra Ungerii; Sfintul Mormint si locul unde s-a aflat Sfinta Cruce. Timp la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventuale cumparaturi in zona comerciala din imprejurimi. Ora 19:00, imbarcare in autocar si revenire la hotel pentru cina si cazare. Optional: Sf. Mormant - participare la slujba de noapte ora 00:00.

ZIUA VII: Jerusalem
Mic dejun. Sf Mormant- participare la Sf. Liturghie din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina! Hristos A Inviat! Cina si cazare. Optional: Plimbare pe faleza Marii Mediterane/ Tur de oras “Jerusalem by night”.

ZIUA VIII: Jerusalem - Jaffa - Tel Aviv
Mic dejun. Zidul Plingerii - Biserica Sf. Mormint cu plimbare prin bazar spre poarta Jaffa, unde se poate admira “Orasul lui David”, Biserica sf. Gheorghe. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv , decolare la 17:10 cu sosire in Bucuresti - Otopeni la ora 20:55.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.