Ghidul Serviciilor
Alina Tours
inapoi la firma 176 vizite
Poza Croaziere
Foto

PRETUL INCLUDE: Biletul de avion dus- întors, cazarea la hotelul ales cu regimul de masă specificat, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistică în limba română.

PRETUL NU INCLUDE: Taxa de aeroport: 86 euro/pers, taxa de viză:14 euro/pers, taxa de asistentă si întâlnire obligatorie: 21euro/pers, taxa de rezervare: 6 euro/pers. asigurarea medicală TURIST PLUS PREMIUM: Pentru un sejur de 8 zile , pretul pentru o asigurare este astfel :8 euro /pers. pentru pachetele de servicii turistice cu valoarea mai mica de 600 euro si 1,5% din pretul total/pers. pentru acele pachete de servicii turistice cu valoare mai mare de 600 euro .Programele facultative.

Conditii de plata pentru rezervarea de Early booking:

-plata unui avans de 50% din pretul total al pachetului turistic in termen de 2 zile de la confirmarea rezervarii ,30% pana la data afisata in oferta la rubrica “Termen de Early booking”,iar restul de 20% se va achita cu 10 zile inainte de data de plecare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.