Ghidul Serviciilor
Cabinet Alina Udma- Psiholog Si Psihoterapeut Integrativ Bucuresti
inapoi la firma 141 vizite
Poza Psihoterapie individuala
Foto

“Sa nu cauti putere si incredere in sine in alta parte. Trebuie sa le cauti in tine. Mereu acolo au fost.” Sigmund Freud

Viata ofera fiecaruia dintre noi, atat momente frumoase, cat si dramatice, cu schimbari majore ce duc la intrebarea “cine sunt si incotro ma indrept?”. Daca experientele pozitive ne aduc zambetul pe buze, ce facem  cu cele triste, suparatoare, cu cele care ne mahnesc si nu ne dau pace? Ce facem in momentele in care problemele ne depasesc si nu ne regasim pe noi insine. O metoda potrivita pentru a iesi din impas, este psihoterapia. Aceasta se desfasoara intr-un mediu securizant, confidential, unde iti poti exprima toate ideile, problemele, emotiile si trairile fara teama de a fi criticat, etichetat sau judecat.

Daca va confruntati cu :

– o criza existentiala – “incotro ma indrept?” etc.

– atacuri de panica, fobii;

– anxietate;

– tulburari de somn;

– tulburari de comportament;

– tulburari alimentare;

– timiditate;

– stima de sine redusa;

– probleme legate de stres, randament scazut ;

– dependente ( ex. Fumatul);

– probleme de relationare atat cu propria persoana ca si cu cei din jur (familie, cunostinte, relatii de serviciu), etc.

Daca doriti sa ajungeti la o stare de comfort, sa aveti mai multa incredere in fortele proprii, sa va cunoasteti  mai bine si sa relationati mult mai bine cu voi insiva si cu cei din jur, putem intreprinde impreuna “calatoria” spre rezolvarea problemelor pe care le intampinati.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.