Ghidul Serviciilor
Alka
inapoi la firma 468 vizite
Poza Brandurile noastre
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Nutline. Te destreseaza la maxim. Brandul bunei-dispozitii, Nutline inseamna sarea si piperul din viata fiecaruia dintre noi, acel ingredient care iti da mereu energie, vitalitate si chef de viata. Orice ai face la un moment dat, Nutline te indeamna sa te relaxezi si sa te simti bine. Si odata ajuns aici, iti vei dori sa nu te mai opresti niciodata.

 

Nutline se adreseaza in special tinerilor, celor dinamici si mereu gata de distractii. Noncomformist si vesel, consumatorul de Nutline cauta relaxarea si se bucura intotdeauna de prieteni. Barbati si femei intr-o proportie aproape egala, cei care prefera Nutline sunt, cu siguranta, de gasca. Sunt cei care nu-si imagineaza un meci fara una, doua sau zece pungi de seminte, un film fara un bol de fistic sau o bere fara toate acestea la un loc. Nutline e pentru toti cei care vor sa traiasca la maxim fiecare clipa, inconjurati de prieteni veseli, in verva, cu pofta de viata. Consumatorii de Nutline nu cunosc plictiseala.

 

Brandul Nutline a luat nastere in 1998 si inseamna o linie extinsa de produse premium din segmentul dry fruit snacks, de la seminte de floarea soarelui de diverse tipuri, la seminte de dovleac, seminte decojite si mixuri de alune, migdale, caju, fistic si alte fructe uscate.

 

Atat gama extinsa de produse Nutline cat si atentia acordata

investitiilor in materii prime de cea mai buna calitate, linii tehnologice ultra-performante si ambalaje inovatoare, demonstreaza puterea acestui brand si interesul Nutline pentru ca ceea ce fiecare consumator primeste sa fie de cea mai buna calitate. Pentru ca nu poti trai viata la maxim decat inconjurat de cele mai bune produse.

 

Lista sortimente

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.