Ghidul Serviciilor
Alka
inapoi la firma 468 vizite
Poza Distributie
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Sa fii partener Alka inseamna sa faci parte dintr-o echipa profesionista care actioneaza conform unor standarde inalte de calitate si conduita in afaceri. Avantajele parteneriatului se traduc prin profesionalism, siguranta, calitate.

 

In prezent distributia Alka Grup acopera un universa de aproximativ 30.000 puncte de desfacere si se bazeaza atat pe propria forta de distributie cat si pe parteneri externi. Distributia interna este dedicata marilor orase – 9 centre regionale: Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Craiova, Constanta, Timisoara, Cluj, Bacau, Brasov - si acopera 8.000 de puncte de desfacere; cele 9 locatii sunt centre logistice care asigura acoperirea in permanenta a intregii tari. In restul zonelor distributia se face prin parteneri locali.

 

Performanta activitatii de distributie este monitorizata printr-un sistem informatic integrat de Trade Marketing & Distribution care permite permanent control, rapoarte de situatii, analize si astfel asigura un flux continuu de aprovizionare.

 

Pentru mai multe detalii va invitam sa contactati reprezentantul zonal din lista de mai jos:

 

Bucuresti    distrib@alkaco.com

Pitesti         pitesti@alkaco.com

Ploiesti        ploiesti@alkaco.com

Craiova       craiova@alkaco.com

Constanta  constanta@alkaco.com

Timisoara    timisoara@alkaco.com

Cluj             cluj@alkaco.com

Bacau          bacau@alkaco.com

Brasov         brasov@alkaco.com

 

In acelasi timp, investim pentru un cat mai bun parteneriat cu firmele din domeniul HORECA. In prezent, Alka lucreaza cu peste 80 de clienti din acest segment din Bucuresti si din tara.

 

Descopera care sunt locatiile partenere Alka si bucura-te de calitatea produselor noastre si in locul tau preferat pentru petrecerea timpului liber.

 

Alka este prezenta si in segmentul HORECA. Oferim partenerilor nostri produse de calitate si posibilitatea de a oferi la randul lor cele mai bune servicii clientilor lor:

Pentru a deveni partener scrieti-ne la adresa horeca@alkaco.com

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.