Ghidul Serviciilor
Alka
inapoi la firma 468 vizite
Poza Evenimente
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Campionatul International de Gatit in aer liber

(08 — 10 mai 2009, Bucuresti)

 

Pentru a - II - a oara consecutiv, Alka a fost PARTENER PRINCIPAL al festivalului cu brandul Nutline-Naturalfix, alaturi de Ministerul Turismului din Romania, Primaria Municipiului Bucuresti, Dragon Star Protection, Undelemn de la Bunica, Fuchs Condimente Romania si Pyramis.

 

Vizitatorii au participat la concursurile Nutline-Naturalfix, au urmarit demonstratiile de gatit recomandate de Nutline, au degustat produsele expuse si au primit sfaturi, recomandari.

 

Demonstratiile de gatit oferite de Nutline-Naturalfix au fost sustinute sambata de Genady Manusis, Master Chef in echipa olimpica a Israelului si duminica de Marc Krall, reprezentant Tavola si castigator a trei medalii la aceasta editie a Campionatului.

 

Evenimentul a beneficiat de tot sprijinul media la nivel local cat si national (in special televiziuni: Prima TV, Realitatea TV, TVR 1, PRO-TV etc.) cat si de prezenta dlui presendinte Traian Basescu.

 

La sectiunea de creatie a Campionatului International de Gatit in aer liber au existat si doua cupe Nutline-Naturalfix, care au fost inmanate la cele mai creative echipe inscrise in concurs in cadrul sectiunilor Preparate culinare reci si Gatit in aer liber .

La cortul Zeo, copiii au putut : desena in voie pe blocuri de desen, au putut participa la concursul de gatit salate de fructe sau tort de biscuiti etc. Premiile au fost pe masura eforturilor depuse.

Totodata, oamenii prezenti in Parcul Izvor au avut ocazia sa guste cafeaua Stretto si produsele complementare cafelei de la zona special amenajata Stretto Coffee.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.