Ghidul Serviciilor
All4Rent
inapoi la firma 1465 vizite
Poza Garsoniere
Pret: 40 RON
Foto
Foto

Garsoniera Canada este inaugurata in Iulie 2015, situata in centrul Bucurestiului la 100 m fata de Palatul Regal si Hotel Hilton pe strada Luterana, chiar in spatele hotelului Radisson Blu. Centrul Vechi este situat la 5 minute de mers pe jos.

Garsoniera Canada a fost inaugurata in Iulie 2015 si este situata in centrul Bucurestiului, pe strada Luterana, la etajul 4 intr-o cladire cu doua lifturi. Garsoniera are suprafata de 32 mp si dispune de un pat matrimonial, birou, birou / toaleta, baie cu cada si bucatarie complet mobilata si echipata. Garsoniera are balcon si vederea in spatele cladirii, intr-o zona linistita. Servicii de curatenie incluse (schimbare prosoape la 3-4 zile si schimbarea asternuturilor la 7 zile. Posibilitati de parcare privata in spatele cladirii, numai pe baza de rezervare si confirmare prealabila. In zona gasiti cu usurinta magazine (inclusiv 24/7), baruri, restaurante sau fast food.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.