Ghidul Serviciilor
Allgroup Total - Consultanta Resurse Umane Bucuresti
inapoi la firma 527 vizite
Poza Administrare personal
Foto

Allgroup Total, firma cu capital integral privat, înfiintata în anul 2001, presteaza începând cu anul 2005 servicii de administrare, salarizare si consultanta în domeniul Resurselor Umane.

Din experienta acumulata în cadrul cooperarii cu diversii nostri clienti (firme din spectrul IMM-urilor, firme de retail, etc) a rezultat o dorinta evidenta de flexibilizare si eficientizare a activitatii acestora prin externalizarea departamentului de Resurse Umane.

Firma noastra va ofera urmatoarele servicii si consultanta în domeniul administrarii personalului: Gestionarea contractelor individuale de munca/carnetelor de munca /adeverintelor de vechime. Întocmirea, completarea, actualizarea dosarelor de personal. Evidenta salariatilor în registrul electronic al ITM, prin programul REVISAL. Redactarea si înregistrarea la ITM a contractelor individuale de munca. Redactarea si înregistrarea actelor privind încetarea, suspendarea sau modificarea contractelor individuale de munca (acte aditionale, conventii, înstiintari, fise de lichidare, etc).

Gestionarea bazei de date a salariatilor (centralizarea informatiilor cu privire la concedii medicale, cu sau fara plata, persoane în întretinere, în risc maternal, etc). Eliberarea adeverintelor necesare salariatilor. Acordarea de asistenta/consultanta în rezolvarea procedurilor prevazute de legislatia muncii privind sanctiunile administrative aplicabile salariatilor. Contactul cu inspectorii de munca.

* Tarife accesibile, negociabile, în lei fara TVA, pe baza de contract si functie de numarul salariatilor, volumul de lucru sau de necesitati.

* Pachetele de servicii pot fi alese selectiv, partial sau în totalitate, functie de solicitari

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.