Ghidul Serviciilor
Alma Tours
inapoi la firma 3714 vizite
Poza Croatia
Foto
Foto

Localizare:hotelul este situat la 500 m de plaja, cu o vedere panoramica asupra marii si golfului Portoroz/Slovenia si a muntilor Alpi din Italia; 15 km pana in centrul statiunii Umag.

Facilitati: deschis in iarna 2008, construit pe o suprafata extinsa, hotelul dispune de mai multe vile private, restaurant principal cu terasa, restaurant A-la-carte, bar de zi, internet, coafor, magazine, lift, parcare pazita; inclus – piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina si plaja, piscina interioara, jacuzzi, baie cu aburi, sauna, laconium, baie turceasca; contra cost – garaj (cca. 10 euro/zi), centru wellness cu solar, masaj, tratamente de infrumusetare, teren de tenis, teren de golf (18 gauri), sporturi nautice; pentru copii – piscina pentru copii, teren de joaca.

Dotari camere: baie proprie, uscator de par, halat de baie, radio, telefon, TV satelit, internet, minibar, seif, aer conditionat (cca. 15.06 – 15.09), balcon.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.