Ghidul Serviciilor
Alma Tours
inapoi la firma 3728 vizite
Poza Grecia
Pret: 399 RON
Foto
Foto
Foto

Charter autocar 6 sau 12 nopti de cazare;

Cu multe secole in urma, din motive de aparare, localitatile importante erau asezate spre centrul Insulei Thassos. Pentru necesitatile comerciale, acestea erau deservite de porturi.

Potos, o statiune cocheta si in plina dezvoltare, a fost creata ca port al fostei capitale, Teologos. Atractiile sale sunt plajele cu nisip fin, apele de cristal ale Marii Egee, casele de vacanta si tavernele specific grecesti.

VILA DIMITRIS

 3 chei este situata in statiunea Potos in sudul Insulei Thassos la numai 200 m de plaja. Aceasta vila are o terasa foarte frumoasa unde se poate sta seara pana tarziu bucurandu-va de briza marii. Daca doriti, puteti sa serviti micul dejun continental in sala de mese de la bar. Camerele sunt mari si au 2 sau 3 paturi, grup sanitar cu dus, aer conditionat, televizor. Curatenia se face o data pe saptamana, lenjeria de pat se schimba la inceputul sejurului iar prosoapele o data la 3 zile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.