Ghidul Serviciilor
Alma Tours
inapoi la firma 3728 vizite
Poza Tunisia
Foto
Foto
Foto
Foto

Localizare: hotel alcatuit din 3 cladiri, situat la 10 km de centrul Hammamet în zona Yasmine, la 250 m de plaja proprie. În apropiere de toate posibilitatile de distractie.

Facilitati: restaurant principal, barbeque, lobby bar, pool bar, beach bar, cafenea, snack bar, magazine, internet, asistenta medicala, sala de conferinte.

Camere: sunt situate în 3 cladiri, dotate cu aer conditionat,TV, telefon, baie, majoritatea cu balcon. Posibilitate de închiriere seif la receptie.Camere familiale sunt la cerere.

Masă: demipensiune, contra cost all inclusive: mic dejun, pranz, cina in bufet, între mesele principale  snack, bauturile alcoolice şi nealcoolice locale între orele 10.00-23.00 în locurile specificate, paturi si umbrele de plaja.

Sport şi agrement: plaja proprie, piscina cu apa dulce, piscina pentru copii, piscina interioara, tenis, tenis de masa, tir cu arcul, sala de jocuri, polo pe apă, petanque, mini golf, aerobic, centru fitness, baie turceasca ,saună, miniclub pentru copii 4-12 ani, discoteca, programe de animatie pe durata zilei, sporturi nautice pe plaja.

Observaţii: recomandat pentru familii, celor care prefera să fie aproape de centru.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.