Ghidul Serviciilor
Administratia Lacuri, Parcuri Si Agrement
inapoi la firma 16361 vizite
Poza Obtinere autorizatii de comercializare
Foto

Obtinerea autorizatiilor de comercializare

Cererile pentru obtinerea autorizatiilor de comercializare in spatiile administrate de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement se depun la sediul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement insotite de actele justificative (certificat de inregistrare eliberat de Oficiul Registrului Roman, actul constitutiv, etc).

Obtinerea autorizatiilor de organizare evenimente

Cererile pentru obtinerea autorizatiilor de organizare a unor evenimente culturale sau de promovare in spatiile administrate de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement se depun la Primaria Municipiului Bucuresti, la biroul secretarului general, urmand ca dupa obtinerea acordului acestora, cererea sa fie transmisa si Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement.

Avize toaletare / defrisare copaci

Conform HCGMB nr 304/2009, incepand cu data de 01 Noiembrie 2009, avizele pentru toaletarea/defrisarea arborilor din capitala sunt emise de catre Directia de Protectia Mediului si Educatie Eco-civica din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.    

 

Cererile pentru obtinerea acestor avize vor fi depuse la sediul directiei, din Splaiul Independentei, nr 291-293, sector 6, Bucuresti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.