Ghidul Serviciilor
Alpev Design - Tamplarie Din Pvc Si Aluminiu, Tulcea
inapoi la firma 523 vizite
Poza Grilaje Metalice
Foto

Confectionam si montam grilaje metalice pentru:

- birouri si banci, buticuri si chioscuri, restaurante si baruri, centre comerciale si expozitionale, hale de productie si depozite.

SC Alpev Design SRL - TULCEA produce si monteaza

grilaje metalice pentru firme si locuinte, pentru ferestre, usi, vitrine, fete balcon. Montam grilaje de interior si de exterior, pretabile la: birouri si banci, - buticuri si chioscuri, - restaurante si baruri, - centre comerciale si expozitionale, - hale de productie si depozite.

Grilaje de interior

- panoul din tabla de otel, galvanizata prin cufundare la cald, plana sau perforata;- panoul din profile de aluminiu, simple sau duble;- cortina din tuburi de otel, cu profil sinusoidal, galvanizat la cald, ?mbinare prin articulare cu ?ntaritoare de otel;- cortina din profile de aluminiu, ?mbinate prin articulare cu bare transversale de distantare.

Grilaje de exterior

- cortina din profile de aluminiu, ?mbinate prin articulare cu bare transversale de distantare sau din profile de aluminiu presat, cu deschidere perforata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.