Ghidul Serviciilor
Alphabet Kindergarten & After School - Ilfov
inapoi la firma 134 vizite
Poza Curriculum gradinita
Foto

Noi întelegem ca primii ani de viata reprezinta un moment esential pentru dezvoltarea copilului dumneavoastra . Oferim fiecarui copil afectiune,un mediu cald si sigur . Acest lucru încurajeaza copiii sa se dezvolte fizic, cognitiv, social si emotional.

Pentru ca fiecare copil are o rutina unica de a manca, de a dormi, si de a se juca, parintii si educatoarele stabilesc un plan personalizat care este actualizat în permanenta pentru a satisface nevoile individuale. Cresterea si etapele de dezvoltare sunt partajate cu parintii si înregistrate pe o baza de zi cu zi. Camerele sunt pline de carti, jocuri educative si jucarii pentru a incuraja descoperirea . Explorarile de textura, culoare, model, dimensiune, forma, miros, sunet, si gust sunt toate încurajate. Miscarea,muzica- cantecelele , cartile, papusile, jucariile de plus, cuburile sunt integrate in activitatile educative de zi cu zi.

Fiecare copil are pat propriu, oferind astfel un sentiment de familiaritate si confort. Educatoarele folosesc un vocabular bogat si modele de competente lingvistice sociale, cum ar fi „te rog”, „multumesc”, si „pofta buna „, astfel copiii sa se familiarizeze cu limbajul si sunetele.

Modalitatea esentiala prin care se realizeaza invatarea este jocul. Pentru copii nu exista diferenta intre joc si invatare. Ei invata prin imitare, explorare si experiente. Gama de jocuri este foarte larga : jocuri de constructie, de manipulare, localizare, coordonare oculo-motorie, anticipare, de exersare a abilitatii de a interactiona cu adultii si copii de toate varstele.

Miscarea, exercitiile fizice , aerul curat sunt esentiale pentru sanatatea si dezvoltarea fiecarui copil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.