Ghidul Serviciilor
Alpha Brio Medical- Instrumente Si Consumabile Medicale-Ilfov
inapoi la firma 3077 vizite
Poza Despre noi
Foto

Compania ALPHA BRIO MEDICAL S.R.L. este producatoare, importatoare si distribuitoare, sub brand-ul BIOSAFE, de consumabile medicale, cutii carton pentru incinerare, recipiente polipropilena pentru intepatoare-taietoare si anatomie patologica si instrumentar chirurgical, activand pe piata medicala din anul 2003. Suntem o echipa formata din specialisti in domeniul medical si economic, cu o experienta in aceste domenii de peste 15 ani.

De-a lungul timpului am constituit o baza de date solida ce cuprinde clienti din toata tara – spitale si clinici de stat si private, centre medicale, cabinete medicale, precum si o retea de distributie extinsa in toata tara.

Principiile ce guverneaza activitatea desfasurata de compania noastra sunt:

In acest sens, Compania noastra a implementat Sistemul de Management al Calitatii si a fost certificata ISO 9001:2000. De asemenea, produsele comercializate de compania noastra sunt certificate conform normelor europene si internationale: ISO 13485:2003, CE, FDA, ASTM, ASR.

Eforturile noastre sunt indreptate spre a oferi clientilor nostri produse de calitate la preturi accesibile.

S.C. ALPHA BRIO MEDICAL S.R.L. este partenera cu:

ABM ITALIA – ARREDO PLAST – Recipiente polipropilena pentru intepatoare-taietoare si anatomie patologica, acestea au certificate ISO si IPROCHIM conform standardelor si normelor Europene in vigoare.

KALTEK Italia- recipiente anatomo –patologie, recipient anatomo –patologie si plasma

Va prezentam oferta noastra pentru o gama variata de produse parafarmaceutice si speram ca acesta sa vina in intampinarea nevoilor dumneavostra, exprimandu-ne totodata dorinta unei posibile viitoare colaborari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.