Ghidul Serviciilor
Alpi 2001 Prod
inapoi la firma 1458 vizite
Poza Cuptoare de panificatie
Pret: 14.880 EUR
Foto

Cuptorul rotativ Alptekin este un cuptor cu convexie fortata de aer cald si incalzire indirecta. Prin proiectarea ventilatorului de circulatie a aerului, aerul care trece deasupra incalzitorului determina temperatura de coacere dorita prin intermediul convexiei. Tavile cu paine se introduc in camera de dospit si apoi in cuptor. In operatiile de dinainte si de dupa coacere, incarcarea si descarcarea in intregime a painilor cu ajutorul unui carucior cu tavi asigura un mare avantaj din punct de vedere al timpului consumat.Desi cuptorul rotativ ocupa putin spatiu datorita tavilor asezate una peste alta, acopera o suprafata mare de coacere. Cabina de coacere a cuptorului rotativ contine o masa/placa rotativa, sprijinita/agatata pe brate verticale si o coloana orizontala pe axul de actionare. Bila de centrare din mijlocul acestei placi asigura centrarea caruciorului cu tavi. Canalul de pulverizare din partea stanga sus a cabinei de coacere asigura deplasarea aerului cald pe deasupra tavilor de directionare. Reductorul (motorul) din care se gaseste deasupra cabinei de coacere a cuptorului determina rotirea si asezarea caruciorului cu tavi cu ajutorul axului de actionare si a unei roti dintate in forma conica. In cabina de coacere a cuptorului se gasesc doua limitatoare. Cu ajutorul butonului de comanda de la axul de pornire se asigura oprirea caruciorului cu tavi de fiecare data in aceeasi pozitie. Aceasta pozitie este foarte importanta, avand in vedere ca impiedica oprirea tavilor in fata usii si impiedica intrarea-iesirea carucorului si a bratelor de sprijin/suspendare care sunt legate la axul de actionare de pe tava rotativa. Butonul care se gaseste in partea stanga sus langa usa reprezinta o componenta importanta a circuitului de comanda, care se programeaza separat, in functie de deschiderea usii.Cabina de ardere a cuptorului reprezinta un sistem cu trei pasaje. Acest sistem asigura folosirea la maximum a energiei gazelor de ardere.Doua butelii montate in acelasi mod imping vaporii in camera de coacere, ajutand coca sa ia forma dorita inainte de coacere. Operatiile de asigurare a vaporilor de aer se realizeaza cu ajutorul unui robinet (vana) care se gaseste in partea de jos a panoului electric. Vana din partea dreapta trimite vaporii de apa in cabina de coacere, iar cea din partea stanga in cabina de dospire. La deschiderea acestor vane aburul care este incalzit pana la o temperatura de 400 de grade C se transforma in apa pulverizata in interiorul buteliilor. Apa care este pulverizata in interiorul buteliilor este transformata pe loc in aburi la contactul cu o suprafata incinsa. Partea frontala si interiorul cuptorului rotativ sunt confectionate din inox. Partea laterala si cea din mijloc sunt produse din inox (toate cele care sunt similare au fost realizate din tabla DKP/decapata, fiind rezistente la oxidare si la coroziune). De asemenea, cabina de coacere a cuptorului este realizata din inox.Datorita hotei de aspiratie condens, la deschiderea usii cuptorului, aburii care ies din cuptor sunt indreptati in intregime spre horn. Cea mai importanta caracteristica a cuptorului rotativ este aceea ca datorita unui curent de aer cald directionat pe deasupra tavii rotative, toate painile, in ciuda unui volum mic sunt coapte in aceeasi masura, fara a se modifica calitatea, si pot atinge un nivel ridicat de productie de 318 kg/ ora.Mai mult decat atât, este posibila realizarea unei ajustari cu partile de directionare a aerului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.